Om oss

Allt inom professionell bilvård

Vi erbjuder tjänster, kurser och produkter inom professionell bilvård, polering, lackskydd med mera. Vi är märket som du kan känna förtroende för gällande allt relaterat till vård av bilar.

Hos oss får du ett helhetskoncept med professionella bilvårdstjänster där alla ska få det som de önskar, oavsett budget. Med våra utbildningar kan du börja eller vidareutbilda i din karriär inom bilvård.

Vår målsättning är att du som kund alltid ska vara helt nöjd med vårt arbete. Bilvård är ett hantverksyrke och kräver att man är noggrann och uppmärksam på detaljer. Just detta brukar våra kunder uppskatta med oss.

Vi tar hand om alla typer av bilar

Vi tar hand om alla bilar med samma kunskap och engagemang, oavsett om det handlar om årets modeller eller en veteranbil. Oavsett vad kunden har för behov så håller vi alltid hög standard i varje detalj. Vi tar hand om alla bilar med noggrannhet, omsorg och bästa möjliga service.

Vi är dessutom specialister på elteknik och kan kontrollera din bil in i minsta detalj. Du får ett skriftligt kostnadsförslag för reparationen och en stämpel i serviceboken med bevarat värde på bilen.

Vi arbetar alltid med miljön i fokus.

Vi gör dig till ett proffs inom bilvård! Lär dig allt du behöver för att arbeta i branschen