Bilvårdsutbildning

Bli proffs på rengöring och underhåll av bilar

Våra tjänster

Utvändig tvätt

Vi tvättar bilens utsida. Först genomför vi alkalisk föravfettning och petroleumbaserad avfettning vid behov. När avfettningen har verkat lägger vi på fälgrengöringsmedel. Sedan spolas bilen med högtryck för att ytan ska bli så ren som möjligt. Avslutningsvis så schamponerar vi din bil med skonsam tvättsvamp.

Invändig tvätt

Den invändiga tvätten inleds med att klädseln dammsugs, samt mattor och golv. Instrumentpanelen rengörs samt ventilationsgaller och alla hårda ytor. Alla rutor tvättas både utvändigt och invändigt. Med en kombination av tryckluft och interiörtvättmedel så rensar vi bilen från skräp och rengör interiören i minsta vrå. Allt avslutas med en extra dammsugning.

Heltvätt

In- och utvändig tvätt enligt ovan samt detaljering. Detta innebär rengöring av lister, stötfångare och andra plastdetaljer.

Kemtvätt av textilier

Invändig tvätt plus kemtvätt av bilens säten och textilier.

Tvätt av läderklädsel

En rengöring som ger lädret tillbaka dess ursprungliga fräschhet och mjukhet. Ger ett bra skydd mot uttorkning.

Sanering

Invändig tvätt enligt ovan plus en sanering där vi med hjälp av specialutrustning avlägsnar oönskad lukt från exempelvis rök, husdjur och kemikalier.

Polering och vaxning

Lacken poleras i flera steg. Vi tar bort både oxid och mindre repor i lacken. Bilen tvättas och ytan görs kemiskt ren innan den förseglas med Turtle Wax.

Helrekonditionering

Heltvätt samt polering och vaxning.

Polering av lyktglas i plast

Oxid avlägsnas och plasten poleras till nästan nyskick.

Vi gör dig till ett proffs inom bilvård! Lär dig allt du behöver för att arbeta i branschen.