Våra tjänster

Produkter i tre klasser

Hos oss hittar du bilvårdsprodukter som gör det enkelt för användaren. Vi har delat in våra bilvårdsprodukter i tre kategorier som gör det lättare för kunden att hitta rätt.

Snabbt och enkelt – perfekt för dig som vill underhålla din bil för vardagen med enklare åtgärder.

Glansigt – detta är produkter för dig som jagar ett bättre resultat och är beredd att lägga mer tid till putsandet.

Show car shine – här finns produkterna för dig som vill ha din bil i riktigt snyggt utställningsskick som man kan spegla. LIte mer jobb, men fortfarande lättarbetat.

Bilservice

Vi är experter på det mesta när det handlar om bilar och tar hand om din bil från topp till tå. Vi hittar felen och ger er ett bra kostnadsförslag. Din bil är i goda händer hos våra mekaniker.

Däckservice

Behöver du byta, reparera eller få service på era däck? Vi erbjuder fullödig däckservice. Kontakta oss redan idag så kan vi se till att din bil rullar vidare, tryggt och säkert.

Bilvård

En ren bil håller längre. Vi tvättar din bil och erbjuder en rad behandlingar för att den ska hålla sig i toppform. Här nedan kan du läsa mer om de behandlingar vi kan erbjuda.

Utvändig tvätt

Vi tvättar bilens utsida. Först genomför vi alkalisk föravfettning och petroleumbaserad avfettning vid behov. När avfettningen har verkat lägger vi på fälgrengöringsmedel. Sedan spolas bilen med högtryck för att ytan ska bli så ren som möjligt. Avslutningsvis så schamponerar vi din bil med skonsam tvättsvamp.

Invändig tvätt

Den invändiga tvätten inleds med att klädseln dammsugs, samt mattor och golv. Instrumentpanelen rengörs samt ventilationsgaller och alla hårda ytor. Alla rutor tvättas både utvändigt och invändigt. Med en kombination av tryckluft och interiörtvättmedel så rensar vi bilen från skräp och rengör interiören i minsta vrå. Allt avslutas med en extra dammsugning.

Heltvätt

In- och utvändig tvätt enligt ovan samt detaljering. Detta innebär rengöring av lister, stötfångare och andra plastdetaljer.

Kemtvätt av textilier

Invändig tvätt plus kemtvätt av bilens säten och textilier.

Tvätt av läderklädsel

En rengöring som ger lädret tillbaka dess ursprungliga fräschhet och mjukhet. Ger ett bra skydd mot uttorkning.

Sanering

Invändig tvätt enligt ovan plus en sanering där vi med hjälp av specialutrustning avlägsnar oönskad lukt från exempelvis rök, husdjur och kemikalier.

Polering och vaxning

Lacken poleras i flera steg. Vi tar bort både oxid och mindre repor i lacken. Bilen tvättas och ytan görs kemiskt ren innan den förseglas med Turtle Wax.

Helrekonditionering

Heltvätt samt polering och vaxning.

Polering av lyktglas i plast

Slipning och polering av strålkastare per styck.  Oxid avlägsnas och plasten poleras till nästan nyskick.

Motortvätt

Kall och alkalisk avfettning, högtryck-polering och torkning.

bilvårdsutbildning

Vi gör dig till ett proffs inom bilvård! Lär dig allt du behöver för att arbeta i branschen